50% KORTING - Alleen vandaag!

Here you will find all our answers to the frequently asked questions about airbud. Is your answer not included?
Please contact us via whatsapp or send an email service@airbud.com

Getting started and FAQs

Helpful articles for when you are new to airbud.

Account and Profile

Everything profiles, settings, emails and ID verification.

Purchases

Payment and Shipping

De te verwachten levertijd verschilt op basis van de voorraden die we hebben. Uiteraard proberen we er altijd voor te zorgen dat de oordopjes zo snel mogelijk bij jou binnen zijn. We raden je dan ook aan om een levertijd van 5 tot 14 dagen aan te houden.

Vervelend om te horen dat je je oortjes nog niet hebt ontvangen. Je kunt gerust even contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@airbud.nl. We helpen je graag verder en zorgen er samen voor dat de AirBuds zo snel mogelijk bij je thuis wordt afgeleverd.

Natuurlijk kan dat! Wij bij AirBud zijn de moeilijkste niet. Niet tevreden? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@airbud.nl. U heeft 14 dagen na ontvangst om ze te retourneren. Retourneren is kosteloos.

Jazeker. Onze oortjes werken op alle apparaten die Bluetooth ondersteunen. Dus ook op Samsung, Huawei, OnePlus en ga zo maar door.

Stuur simpelweg een e-mail naar klantenservice@airbud.nl óf stuur ons een bericht via Instagram.

Ja, wij bieden een garantie van een halfjaar. Mocht er iets gebeuren waardoor de oortjes niet meer werken in het eerste halfjaar, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@airbud.nl.

Nadat u de trackingcode per mail van ons ontvangen heeft, kunt u de bestelling volgen op onze ‘Track & Trace’ pagina. Deze vindt u hier.

We willen alle annuleringsverzoeken graag behandelen, maar we kunnen niets beloven. Dien uw verzoek in voordat de bestelling is verzonden, dan is er een grote kans dat uw bestelling geannuleerd kan worden.

Op dit moment accepteren wij betalingen via iDeal, Bancontact, PayPal, Mastercard, Visa en American Express.

Het platform waar wij hosten biedt het hoogste beveiligingsniveau aan als het gaat om het beschermen van uw persoonlijke gegevens. Uw creditcard, andere betaal- en persoonlijke gegevens worden tijdens de verzending SSL gecodeerd (Secure Socket Layer), die op internet wordt gebruikt om betalingen te verwerken.

Vindt hier meer informatie als het gaat om uw privacy.

U ontvangt het volgende bij uw bestelling:

 

- Draadloze oortjes

- Oplaadcase

- 3 verschillende maten eartips

- Oplaadkabel

- Handleiding

 

No Answer Yet?