50% KORTING - Alleen vandaag!Bij AirBud bieden wij een 14 dagen geld-terug-garantie om je de beste en meest stressvrije retourervaring te bieden die mogelijk is!

Je kunt je bestelling ontvangen en inspecteren om te zien of deze is zoals je in eerste instantie had verwacht, waar we je 14 dagen voor geven! Als er iets niet klopt, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen uw probleem oplossen!

 Neem zo snel mogelijk contact met ons op, want we kunnen je retour niet accepteren als je ons na de periode van 14 dagen op de hoogte brengt. Hoe eerder u contact met ons opneemt en uw bestelling retourneert, hoe eerder u uw volledige terugbetaling ontvangt!

 

HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail naar klantenservice@airbud.nl met uw bestelnummer en wij zullen u door de stappen leiden. Zodra wij uw geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij uw geld onmiddellijk terugbetalen! (Terugbetalingen kunnen tot 5 dagen duren, afhankelijk van uw bank)

 Houd er rekening mee dat het product ongebruikt moet zijn en in een nieuwe staat moet zijn wanneer wij deze ontvangen.

 

WORDT VERZENDING GEDEKT IN MIJN RETOUREN?

 Alle retour verzendkosten en andere diverse kosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant en we dekken deze momenteel niet.

 

WAT ALS HET PRODUCT DAT IK ONTVANG DEFECT / ONJUIST / BESCHADIGD IS?

 Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op als u goederen heeft ontvangen die onjuist, ontbrekend en / of defect zijn. Vermeld uw bestelnummer, foto's van het item (s) en alle gerelateerde referenties bij ontvangst van uw pakket en in overeenstemming met onze geld-terug-garantie zullen we ons uiterste best doen om uw zaak zo snel mogelijk op te lossen!

 

HOE KAN IK MIJN BESTELLING WIJZIGEN OF ANNULEREN?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u uw bestelling moet wijzigen of annuleren via klantenservice@airbud.nl. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer en de wijziging / of annulering die u wilt maken, doorgeeft en wij zullen dit bevestigen zodra het is doorgevoerd. Houd er rekening mee dat bestellingen die al zijn verpakt of verzonden niet kunnen worden gewijzigd of geannuleerd.

 Vraag geen terugvordering / geschil aan met uw bank of PayPal voordat u eerst contact met ons hebt opgenomen. We zijn altijd MEER dan blij om u te helpen met een terugkeer / terugbetaling of annulering van de bestelling, dus vul ons contactformulier in of e-mail ons op klantenservice@airbud.nl, wacht 2 werkdagen op een reactie en we beloven dat we ons uiterste best zullen doen om je blij te maken!